Читај ми!

Ноћна мора од упознавања – сместила му „заседу“, њени родитељи хтели да уговоре брак на првом састанку

Индијац Закир Сидики поделио је на „Тик-Току“ искуство са првог састанка на ком су га, осим девојке са којом се договорио, сачекали и њени родитељи. Описујући вече као ноћну мору, његова прича има више од 20 милиона прегледа.

Сидики себе у саркастичном тону описује као „вирилног Индијца на Тик-Току са црним појасом на првим састанцима“, али је признао да је чак и он остао трауматизован после оваквог искуства.

„Управо сам зам отишао са првог састанка и, искрено, потпуно са трауматизован“, каже Индијац.

На апликацији за упознавање Бамбл за око му је запала Пријанка и њен опис испод фотографије: „Или ово или уговорен брак.“

„Насмејало ме је, па сам јој одговорио. Причала ми је о породици, о својим коренима. Обоје смо имали нешто заједничко да су нам породице из Индије“, наводи Сидики, додајући да су се убрзо договорили да изађу у, гле чуда, индијски ресторан.

Нашли су се испред ресторана и након поздрава кренула је да улази.

„Ишла је испред мене и рекла: 'Ово је наш сто.' Пратим је, али за столом већ седи двоје људи. Питао сам је зашто нам је сто заузет. Зачудио сам се зашто је уопште узела сто за четворо, а онда и ко седи за њим. Онда ми је одговорила: Ово су моји родитељи“, прича Сидики.

Иако је остао збуњен и није могао да верује да је на први састанак повела мајку и оца, одлучио је да не прави сцену.

„Онда сам помислио: То је то. Ово је мој планирани брак. Истекао ми је рок за забављање. Ово је званично крај моје каријере излажења“, каже Индијац.

Наравно, као што би могло да се претпостави, Сидикију је први састанак прошао као да је у полицијској станици, а њени родитељи су га пропитивали чиме се бави и тражили други биографске податке.

„Боже, нисам био сигуран да ли је ово испитивање или састанак?“, истакао је Сидики на Тик-Току, а чинило му се да Пријанкини мајка и отац нису били задовољни њиме, па су тражили да позове своје родитеље.

Присећајући се свега, Сидики каже да је почетком вечери мислио да ће отићи да се упозна са Пријанком, а не завршити са њеним родитељима који покушавају да уговоре брак на првом састанку.

„Одговорио сам да ми је жао и да моји родитељи не живе близу и не могу да дођу“, навео је Сидики, на шта је Пријанкин отац само рекао: „У реду, онда смо завршили. Пријанка, идемо.“

субота, 27. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару