Српском тржишту ексклузивно представљен најновији „Хуавејев“ паметни сат

Најновији паметни сат, "Huawei Watch GT 4", представљен је на свечаном догађају у Народном музеју. „Хуавеј“ је на овај начин уједно обележио и деценију успеха у свету носивих уређаја и потврдио позицију лидера у иновацијама мобилне технологије.

Српском тржишту ексклузивно представљен најновији „Хуавејев“ паметни сат Српском тржишту ексклузивно представљен најновији „Хуавејев“ паметни сат

Представљање паметног сата, својим присуством, употпуниле су бројне познате личности, као и представници медија, који су имали прилику да се боље упознају са иновацијама које доноси "Huawei Watch GT 4", да сазнају нешто више о еволуцији Хуавеј“ паметних носивих уређаја, а уједно је представљен и "Huawei Watch Ultimate Design", титанијумски паметни сат са детаљима од 18-каратног злата.

"Huawei Watch GT 4" обележио деценију компаније Хуавеј“ у свету паметних сатова

Хуавеј“ ове године обележава десет година откад је лансиран први Хуавејев“ носиви уређај, "Huawei Talk Band B1", а поводом тог јубилеја званицама се обратио Томас Ли, директор сектора за уређаје „Хуавеј Србије“.

„Главна визија и мисија компаније 'Хуавеј' је да донесе дигиталне технологије свакој особи, у сваки дом и организацију у циљу креирања потпуно повезаног, интелигентног света. Током година, 'Хуавеј' је направио велики напредак у овој области по питању употреба иновативне технологије, јединственог дизајна производа, врхунских материјала и уникатног пословног модела. Ове године славимо 10 година првог 'Хуавеј' сата. Од 2014. године смо развијали паметне носиве уређаје, а вечерас вам представљамо све иновације кроз најновији 'Huawei Watch GT 4'“, рекао је Ли.

Звезда читавог догађаја био је нови паметни сат "Huawei Watch GT 4", који наставља јединствени спој елегантног дизајна и високе функционалности, по чему је GT серија препознатљива.

"Huawei Watch GT 4" помера границе естетике и квалитета праћења спортске активности, уз посебно унапређене функције праћења здравља и квалитета сна. Карактеристике које посебно издвајају овај геџет у свету паметних сатова јесу батерија која обезбеђује до две недеље оптималног функционисања, као и врхунска компатибилност са свим Андроид и иОС уређајима. Детаље о овом иновативном геџету представила је Нада Тубић, "Huawei" Channel manager EBG.

Софистицирани дизајн, унапређене спортске функције, праћење квалитета сна и друге водеће карактеристике нове "Huawei Watch GT 4" линије приказане су преко одевних комбинација модела, што је привукло посебну пажњу званица у Народном музеју.

За комбинације које су носили женски модели заслужна је позната модна креаторка Кристина Беквалац, док се за спортско-елегантно издање мушких модела побринуо Најки“.

Континуиране иновације „Хуавеј“ носивих уређаја

Поред најновијег "Huawei Watch GT 4", публици је представљена и историјска изложба носивих уређаја компаније „Хуавеј“, којима је обележена успешна деценија иновација у свету паметних сатова и наруквица, од прве паметне наруквице "Huawei Talk Band B1", преко "Huawei Watch", до сатова из GT серије. Пажњу је привукао и "Huawei Watch Ultimate Design", премијум паметни сат који поред напредних карактеристика, материјала највишег квалитета и отпорности на дубину од чак 100 метара поседује и детаље од 18-каратног злата.

Велики број познатих званица употпунио догађај

Да је Београд синоћ био центар технолошких иновација потврдио је велики број присутних представника медија, али и бројне познате личности и инфлуенсери који су својим присуством увеличали читав догађај. Међу гостима су се нашли Сара Јовановић, Леа Станковић, Душан Петровић, као и Стефан и Данијела Бузуровић.

О компанији "Huawei Consumer BG"

Производи и услуге компаније „Хуавеј“ доступни су у више од 170 држава и користи их трећина светске популације. Четрнаест центара за истраживање и развој је отворено у Сједињеним Америчким Државама, Немачкој, Шведској, Русији, Индији и Кини.

"Huawei Consumer BG" је једна од три пословне јединице фирме Хуавеј“ и покрива паметне телефоне, рачунаре и таблете, носиве уређаје и клауд услуге, итд. Глобална мрежа фирме Хуавеј“ изграђена је на 30-годишњој стручности у индустрији телекомуникација и посвећена испоруци најновијих технолошких открића клијентима широм света.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво