„Комтрејд“ променио стандарде авио-индустрије

Софтвером „Комтрејда“ за „Рајанер“, који омогућава да се за један минут попуни чак четири Боинга 737 и оперише са подацима 106 милиона људи, отворило се ново поглавље у светској авио-индустрији.

„Комтрејд“, водећа ИТ компанија у југоисточној Европи, уводи револуцију у начин планирања путовања авио-компаније „Рајанер“.

Након 36.000 инжењер-часова рада и тестирања, лансирана је револуционарна „букинг енд травел“ платформа myRyanair коју су Комтрејдови стручњаци креирали за водећу лоу-кост авио-компанију, „Рајанер“.

Фокусирана на брзину и ефикасност, платформа myRyanair лако може да попуни чак четири Боинга 737 за један минут. Апликација омогућава корисницима да селектују најпожељније опције путовања, али и обезбеђује сигурност личних информација и плаћања, једноставну претрагу „Рајанерових“ 1.800 авио-линија, бржу резервацију карата и лакше чекирање на аеродрому.

Базирана на корисниковом личном профилу, myRyanair асистира током целог путовања, од персонализованих савета везаних за одмор до нуђења опција које штеде новац. У априлу 2016, та платформа је ушла у ужи избор за награду "Private Sector Project of the Year" на годишњој манифестацији Tech Excellence Awards.

Лансирање платформе myRyanair отвара поглавље у коме ће авио-превозник утицати на целокупну авио-индустрију уз помоћ иновативне технологије, фокусиране на личне жеље и потребе клијената. „Рајанер“, који има флоту од чак 350 Боинга 737, планира до 2024. године да повећа број путника са 106 на 180 милиона годишње, у чему ће платформа myRyanair играти централну улогу.

„Изузетно сам поносан што су инжењери компаније Комтрејд успели да направе софтвер за гиганта као што је 'Рајанер', компанију која је 'Амазон' међу светским авио-превозницима. Ово решење ће из корена променити будућност авио-саобраћаја, јер је Рајанер поставио стандарде које ће бити тешко достигнути у догледно време“, открио је Веселин Јевросимовић, председник групације „Комтрејд“.

Говорећи о пројекту, Дејан Ћушић, директор за решења и сервисе компаније „Комтрејд“ (за Ирску и УК), изјавио је: „'Комтрејдови' стручњаци развијају пионирске технологије за компаније сутрашњице и захваљујући њиховој врхунској експертизи успевамо да испоручимо тако изузетне и захтевне производе за веома кратко време. Са 'Рајанеровом' визијом и нашим инжењерима светске класе, креирали смо нешто што ће обогатити искуство путовања за милионе људи.“

Џон Харли из „Рајанера“ изјавио је: „Опсег платформе myRyanair је феноменалан. Креирана је да оперише са подацима 106 милиона људи, а како ми растемо, тако ће расти и капацитети myRyanair-а. Партнерство са 'Комтрејдом' је суштинско у претварању ове визије у стварност. Уз своју врхунску експертизу, иновативно размишљање и непоколебљиви професионализам, 'Комтрејд' је помогао 'Рајанеру' да поставимо темеље за будућност.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару