Ево како ће изгледати нови „галакси“ модели

„Самсунг“ у недељу представља нове телефоне „С7“ и „С7 Еџ“, а након непотврђених фотографија и гласина, индонезијски огранак јужнокорејске компаније објавио је кратки снимак представљања нових модела.

Поручујући: „Спремите се за нови галакси“, на снимку се види телефон који девојка без проблема користи на киши, што је у складу најавама да ће бити отпоран на воду.

Осим тога, види се да ће нови модели подржавати бежично пуњење.

Еван Блас, који често на друштвеним мрежама објављује детаље о телефонима пре њиховог званичног представљања, обелоданио је на Твитеру пре пар дана фотографије „С7“ и „С7 Еџ“.

Уочи конференције у Барселони, већ пар недеља круже гласине, о техничким спецификација, као и да ће цена нових телефона бити 699 и 799 долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи