„Твитер“ прорадио после сат времена

Друштвена мрежа „Твитер“ и њена апликација за мобилни телефон прорадиле су после најмање сат времена, а саопштено је да се та мрежа суочава са кваровима у неколико делова света и да ради на решавању тих проблема, који су највише заступљени у Европи.

Друштвена мрежа Твитер није радила најмање сат времена, а корисници који су покушали да се око осам сати улогују преко својих паметних телефона добили су поруку да се „твитови тренутно не учитавају“.

Ово је већ други пут у протеклих неколико дана да та друштвена мрежа, са неколико стотина милиона корисника, има проблема функционисањем.

На њиховом сајту је наведено да је реч о техничким проблемима и да ће они ускоро бити решени. 

Око девет сати Твитер је почео да ради, али приступ још није био стабилизован. 

Раша тудеј пренео је да је реч о глобалном проблему и да су корисници из Холандије, Уједињених Арапских Емирата, САД и других земаља широм света пријавили да не могу да приступе мрежи.

Међутим, британска агенција преноси да су неки корисници у Европи могли да објављују поруке на мрежи наводећи да ниједног тренутка није било потпуног пада.

Такође, у свим азијским земљама, сем у Јапану, корисници Твитера су пријавили да мрежа функсионише нормално.

Прошле године, Твитер је пријавио да има око 500 милиона корисника, од којих је 302 активно.
 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи