Читај ми!

"League of Legends", стижу велике промене!

Развојни студио „Рајот“ избацио је план за играчку сезону наредне године и могло би се рећи да мењају све и додају још садржаја. Велике измене укључују балансирање хероја, промене мапе, измене у рангираним партијама и тражењу мечева, додавање „ковчег и кључа" система у ратном плену и целокупно нов интерфејс клијент.

„Рајот“ је раније најавио измене „стрелаца“ (Marksman - carry dps), како би их боље избалансирали, што подразумева и промену многих ствари за њих. Осим тога, систем талената биће такође прерађен, а значајније способности биће стављене у дно стабла.

Што се џунгле тиче, у првих 15 минута у делу мапе у ком се рађа Барон Нашор ствараће се нови неутралац Рифт Хералд.

Вардови ће остављати „доказе“ о свом постојању након што истекну, што ће омогућити противнику да зна где сте их постављали.

Додатне промене уводе се на пољу напитака. Онај за ману је потпуно избачен, а на његово место убачена су нова три допуњива напитка - уобичајени за здравље, напитак за корупцију који омогућава обичним нападима да наносе штету током времена, и још један напитак за здравље који ће се пунити од убијања створења у џунгли.

Промене очекују рангиране партије, а уместо соло и дуо чекања убачено је „динамично групно чекање". „Моћи ћете да се пењете на листама са било којим бројем ваших саиграча. Нема више пенала за играче који се пријављују заједно“, кажу из „Рајота“.

Планира се и оптимизација система тражења партија за високорангиране играче и проширивање ММР распона како би се сасекло време чекања.

Бирање шампиона

„Рајот“ намерава да промени и процес бирања у нормалним партијама, а током 2016. године биће измењена и рангирана и „слепа" бирања. Пре меча, играчи ће бирати две, уместо досадашње једне, позиције (између горње, средње, доње, џунгле или подршке) коју хоће да играју пре него што почну да траже тим (queue).

„Захтевање две позиције осигурава краће чекање и то да ниједан играч не остане на позицији коју не жели да игра“, објашњавају из „Рајота“.

Пре фазе забрањивања, играчи ће означити које шампионе хоће играју како би са суиграчима могли да се договоре о евентуалним комбинацијама. Фаза ће се звати „Намера бирања“. Нова фаза забрањивања додељује по једну забрану сваком од три играча који последњи бирају, док прва два имају шансу да обезбеде приоритетне шампионе за свој тиме.

„Ковчег и кључ“ систем узимања плена подразумева добијање делова и целих кључева на крају сваког победоносног меча, док ће ковчези бити освајани на основу ваше оцене на крају сваког меча. „Рајот“ још разматра колико ће ковчези моћи често да буду освајани, а моћи ће и да буду куповани за прави новац у продавници.

Коначно, после шест година, League of Legends добија нови клијент, који подразумева побољшан визуелни изглед, нове могућности и унапређени систем за преписку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару