Читај ми!

Место на ком мушкарци плачу од среће

Нека од 80 премијерно представљених возила на сајму у Женеви биће приказана у Београду већ у петак, на 52. Међународном салону аутомобила. Сајам ће бити одржан на 35.000 квадратних метара, уз учешће 400 излагача, произвођача, увозника, дистрибутера свих аутомобилских марки, из 26 земаља света, који послују на нашем тржишту.

Овогодишњи сајам ће бити одржан под слоганом „Место на ком мушкарци плачу од среће“, а посетиоцима ће се представити произвођачи, увозници, дистрибутери свих аутомобилских брендова који послују на нашем тржишту.

Од 50 премијера аутомобила, највећу пажњу ће изазвати модели који у Београд долазе са тек завршеног Женевског салона. Скоро све премијере од „мајбаха“ до „мерцедеса“ приказаће, на највећем штанду, „Стар импорт“, увозник „Мерцедеса“ за Србију.

„Планирамо да из Женеве доведемо све што је најбитније. Уосталом, традиција је да увек имамо најскупљи аутомобл који се прода на вашем тржишту. Ове године имамо 18 посебних презентација само за ВИП клијентелу. Ту ће бити доста изненађења“, рекао је Ролф-Јирген Зајерле из „Мерцедес Србија“.

Увозник „форда“, „јагуара“, „ланд ровера“ и „волвоа“ - „Гранд моторс“ најављује скоро све нове моделе ових марки представљене у Женеви који су у продаји у овом тренутку.

Претпремијера је "volvo XC 90", који је већ скоро распродат унапред, иако је његова премијера заказана код нас два дана пре сајма.

„Тржиште Србије веома је значајно је за нас јер је традиција коју има нас бренд у Србији велика. Сам салон аутомобила велики је изазов за сваког увозника али и прилика да се нешто прода“, истакао је Предраг Жежељ из „Форда“.

На Београдски салон аутомобила стиже и „сузуки витара“ али и нова „опел корса“, која је аутомобил године у Србији.

„Мото овог сајама ће бити аутомобили на отплату без камате. Ми у 'Опелу' понудићемо бескаматно кредитирање, а камату сносимо ми као произвођач. Нема скривених камата нити трошкова“, навео је Жан Луј из „Пфела“.

На сајам стиже директно и нова „шкода суперб“, која је тек промовисана на сајму у Женеви, затим велика гама „пежо“ возила. „Фијат“ ће приказати модел „500 икс“ као и „500 л“ са погоном на метан. „Хонда“ представља нови "XRV", „Фолксваген“ последњег „пасата“, а „Рено“ нови „кађар“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару