Читај ми!

„Нордеусов Хакатон“ 13. децембра у Београду

Творац најпопуларније спортске онлајн видео-игре на свету организује четврто по реду такмичење у брзинском програмирању видео-игара, 13. децембра у Београду. Најбоље очекују вредне награде!

„Нордеус“, компанија који стоји иза игре Top eleven - Be a Football Manager, најпопуларније онлајн спортске игре на свету, организује четврти по реду „Хакатон“, такмичење у брзинском прављењу видео-игара и уједно позива све заинтересоване тимове и појединце да се пријаве.

Овогодишње такмичење се одржава 13. децембра, а сви учесници ће имати прилике да направе игру у року од 24 сата у просторијама „Нордеуса“ у Београду. Сви они бориће се и за веома вредне награде, уз наградни фонд који премашује 10.000 евра!

Дванаест тимова ће се такмичити у прављењу најбоље видео-игре на задату тему, која ће бити откривена на дан такмичења, а победници ће освојити веома вредне награде за свој труд и знање, међу којима су таблети, мобилни телефони, играчке конзоле, гејминг опрема и друго.

Сви такмичари односно тимови добијају сопствени простор, опрему за рад, храну, пиће и све друге потрепштине како би могли да се што више усресреде на прављење игара. Када пожеле, моћи ће и да се одморе уз видео-игре, билијар или стони фудбал у соби за релаксацију. Након 24 сата, тимови представљају своје игре у краткој петоминутној презентацији, а на жирију је да донесе одлуку о победницима по категоријама, али и укупном победнику такмичења.

Иако су за све победнике обезбеђене вредне награде, циљ „Хакатона“ је да тимови покажу знање, иновације, идеје и способност да раде под притиском и у реалном пословном окружењу. Поред тога, глобални задатак је да покаже како и у нашој земљи, али и региону постоје јако талентовани програмери и дизајнери који не заостају за колегама из света.

Сви тимови или појединци који желе да се пријаве требало би да посете адресу nordeushackaton.com, где такође могу сазнати и више детаља о самом такмичењу.

Категорије које ће бити награђене су прво, друго и треће место, мултимедијална презентација, техничка комплексност и гејмплеј. Гледаоци ће такође моћи да уживо прате дешавања путем преноса на званичном сајту, где ће бити преношено отварање, демонстрације игара, проглашење победника и затварање, али и необавезни периоди између.

На сајту ће се редовно освежавати и галерија фотографија, а и саме игре ће бити доступне за преузимање и испробавање. Гејмери и остали фанови ће моћи да гласају за своју омиљену игру, а тим са највише гласова ће освојити посебну награду!

Пријаве за тимове су отворене до 26.11.2014. За све изабране тимове и такмичаре путни и трошкови смештаја су покривени. Листа не-новчаних награда је следећа: Плејстејшн 4, ајпед мини 3, Nintendo 3DS XL, Плејстешн Вита, као и "Steelseries", "Logitech" и "Razer" мишеви, тастатуре и слушалице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару