Читај ми!

“Warlords of Dreanor”, без летења, боља графика и гарнизони

Када су најавили “Warlords of Dreanor”, наставак своје најпопуларније франшизе „World of Warcraft“, из „Близарда“ су обећали велике промене. Оне укључују избацивање способности летења, бољу графику, смањивање укупних вредности свих параметара као и увођење интересантног и потпуно новог концепта – вођења гарнизона.

Бета тестирање Warlords of Dreanor је већ кренуло, а сви који учествују кажу да прва ствар коју примећују је да више не могу да лете. Упркос томе што би се на прву лопту претпоставило да ће ова промена наићи на гнев играча занимљиво је да је већина поздравила одлуку „Близарда“.

Коментари људи су да им ограничење на земни вид транспорта пријатно успорава доживљај игре и да могу више да уживају детаљној околини и прелепим пејсажима за које су се добрано намучили графички дизајнери „Близарда“.

Побољшање графике дуго је већ један од највећих захтева играча, али и замерки критичара. Бета тестери истичу да хероји и живописни пејсажи изгледају далеко боље него раније, а многи кажу да "Warlord of Dreanor" подсећа на оригинални (такозвани „ванила“) "World of Warcraft“. 

Осим уобичајеног подизања ограничења са 90-тог на 100-ти ниво, „Близард“ је смањио вредности свих статистика у игри, па се нанета штета или количина живота више неће мерити у стотинама хиљада.

Нова прича и задаци се подразумевају, а они који су имали среће да искусе делић новог наставка кажу да је „Близард“ одржао обећање.

Једна од најинтересантнијих новина је увођење гарнизона. Подижу их играчи, а у њиховом функционисању и развоју позајмљени су елементи из култне стратегије Warcraft 3, чији је World of Warcraft наставак.

На одређеној територији можете да градити грађевине и повећавате величину свог гарнизона. Зграде коштају ресорсе, који постоје независно од злата, а које играчи такође зарађују кроз задатке.

Као и у Warcraft 3 грађевинама је потребно време да се направе, а играчи морају да обезбеде приличне количине сировина. Оно што је најважније, гаризони служе као дом за ваше пратиоце, које можете да шаљете на разне мисије.

Они могу да завршавају задатке, а на основу тога колико су добро испунили мисију добијају и награду.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару