Читај ми!

Џенифер Лопез поднела захтев за развод од Бена Афлека

Холивудске звезде Џенифер Лопез и Бен Афлек разводе се после две године брака. Лопез је поднела захтев за развод у уторак Вишем суду округа Лос Анђелеса, наводи се у судским документима у које је Би-Би-Си имао увид.

Џенифер Лопез поднела захтев за развод од Бена Афлека Џенифер Лопез поднела захтев за развод од Бена Афлека

Холивудски пар – који су таблоиди назвали Бенифер – званично се венчао у Лас Вегасу у јулу 2022. и одржао већу церемонију венчања у Џорџији наредног месеца.

Њихова романса почела је након што су се упознали док су радили на снимању филма Жили из 2003. Првобитно су планирали да се венчају те године, али су се разишли почетком 2004.

Скоро две деценије касније обновили су своју везу.

„Љубав је лепа. Љубав је брижна. И испоставило се да је љубав стрпљива. Двадесет година стрпљења“, рекла је Џенифер Лопез 2022. после најаве венчања у Лас Вегасу.

У судском поднеску се каже да Лопезова или њен адвокат морају да обавесте Афлека са копијом њеног захтева за раскид брака.

Медији преносе да Лопезова, која је званично променила презиме у Афлек, није навела никакве детаље о предбрачном уговору у свом захтеву за развод.

У документу који је поднет Вишем суду Лос Анђелеса каже се да и Лопез (55) и Афлек (52) морају да деле финансијске информације, укључујући своје тренутне приходе, трошкове, имовину и дугове.

У документу се додаје да обоје имају обавезу да суду поднесу извештај о свим променама у својим финансијама „све док се не постигне коначан договор о свим финансијским питањима у вашем случају".

Суд је наложио Лопезовој рок од 60 дана да поднесе финансијску изјаву, а Афлек ће имати још 60 дана након што она достави своје податке да учини исто.

У поднеску се каже да ако не пријаве или не ажурирају финансијске извештаје, то би могло довести до судских санкција.

Месецима се већ спекулисало у јавности о њиховој вези. Наводно су своју вилу на Беверли Хилсу ставили на продају за 65 милиона долара, и виђени су како не носе бурме.

Афлек, двоструки добитник Оскара, раније је био ожењен глумицом Џенифер Гарнер, коју је упознао на снимању филма Перл Харбур 2001. Растали су се 2015. након деценије брака и имају троје деце.

Џенифер Лопез се удавала четири пута, прво за конобара кубанског порекла Оџанија Ноу од 1997-98; затим је две године била у браку са својим пратећим плесачем, Крисом Џадом. Са певачем Марком Антонијем, са којим има близанце, била је десет година у браку до 2014.
Певачица и глумица, позната као Џеј Ло, такође је била верена за звезду Њујорк Јенкиса, Алекса Родригеза.

четвртак, 22. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару