Читај ми!

Лејди Гага показала стомачић – да ли је труднички?

Нагађања о трудноћи Лејди Гаге све су присутнија у јавности и медијима, пошто су се појавиле фотографије на којој се певачица види у црној, уској хаљини, која открива (могуће) труднички стомачић.

Певачица је на пробној вечери за венчање своје сестре Натали у Јорку, у Мејну, била обучена тако да заиста подсећа на трудницу. Спекулације подгрева и дијамантски прстен који Лејди Гага носи.

Иначе је у последње време ретко виђена у јавности, и такође – ретко наступа.

Гагин последњи излазак, била је премијера њеног ХБО концертног филма Gaga Chomatica Ball, али је тада носила гардеробу која није истицала облине.

Певачица и глумица, која је у озбиљној емотивној вези са предузетником Мајклом Поланским, недавно је завршила снимање филма Joker: Folie à Deux, док паралелно ради на новом албуму.

Таблоиди који су контактирали са представницима певачице, остали су ускраћени за коментар о евентуалном другом стању светске звезде.

У марту 2021, како су медији извештавали, Гагина романса са Поланским је постала озбиљна, и она је у интервјуима отворено говорила да има жељу да заснује породицу са њим.

И годину дана раније, за InStyle, Гага је признала да је „веома узбуђује идеја о томе да постане мама".

среда, 19. јун 2024.
36° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије