Читај ми!

Били су принуђени да гледају жене у топлесу, а и каснили су на посао – зашто Мадону туже посетиоци њених концерата

Мадона је тужена због „порнографије без упозорења“ на концерту у Лос Анђелесу.

Били су принуђени да гледају жене у топлесу, а и каснили су на посао – зашто Мадону туже посетиоци њених концерата Били су принуђени да гледају жене у топлесу, а и каснили су на посао – зашто Мадону туже посетиоци њених концерата

У тужби се наводи и проблем кашњења почетка концерта који је Мадона одржала 7. марта, и тврди се да је певачица одбила да дозволи да се укључи систем за климатизацију.

Мадону је тужио посетилац концерта у оквиру њене светске турнеје Celebration, који је навео да им је Мадона на концерту приуштила „порнографију без упозорења“ и да је он „био приморан да гледа жене у топлесу на сцени како симулирају сексуални чин“.

У Тужби поднетој у Лос Анђелесу у коју је Гардијан имао увид, тужилац Џастен Лајплес износи низ навода у вези са њеним концертом 7. марта. Он је купио четири карте по цени од 500 долара за сваку, у којима је стајало да ће концерт почети у 20.30. Лајплесова тужба се односи и на то да је концерт заправо почео у 22 сата, уз тврдњу: „Тужени нису дали никакво обавештење да ће концерт почети касније“.

У Тужби се наставља: „Температура унутар концертног простора била непријатна јер је било веома вруће, како је захтевала Мадона која је одбила да дозволи да се клима уређај укључи“.

Лајплес се, како тврди „прописно и обилно ознојио“ и због врућине се, наводи, чак разболео. Када су се фанови жалили на врућину, Мадона им је неразумно рекла – да се скину, помиње се у Тужби.

„Током већег дела наступа било очигледно да је Мадона певала на плеј бек. Током наступа тужилац је био приморан да гледа жене у топлесу на сцени како симулирају сексуални чин. Тужилац се осећао као да гледа порнографски филм који се снима".

„Мадона намерно изазива озбиљан  емоционални стрес"

Лајплес тужи Мадону и њене продуценте и за „кршење уговора, несавесно и лажно представљање, нелојалну конкуренцију, лажно оглашавање и емоционалну невољу“.

У вези са овим последњим, у Тужби се каже да су Мадонини поступци били „намерни, екстремни и нечувени“, а „такви поступци су учињени са намером да изазову озбиљан емоционални стрес“.

Лајплес тражи компензацију штете, заједно са правним трошковима и повраћајем новца за улазнице за концерт.

Мадона и "Live Nation" нису коментарисали тужбу. Гардијан је контактирао представнике сваке од њих за коментар.

Иначе, током турнеје Celebration, у јануару су Њујорчани Мајкл Фелоуз и Џонатан Хејден тужили Мадону због касног почетка концерта 13. децембра у Бруклинском Барклис центру.

Мадона почела са наступм у 22.30, а пар је у Тужби навео да су зато били „остављени на цедилу" након што су отишли у 1 час ујутро, а све то им је ометало следећи дан када су „морали да устану рано да би отишли на посао".

У саопштењу Мадоне и "Live Nation-а" се наводи да ће „снажно бранити овај случај”, рекавши да је касни почетак био последица техничког проблема.

Мадона се и раније суочавала са тужбама 2019. и 2020. у којима су се посетиоци њених наступа жалили се на кашњење концерата током турнеје Madame Ks, али – обе су одбачене.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије