Читај ми!

Од леопард принта до бермуда у стилу Адама Сендлера – краљевски модни промашаји у мају

Одабрали смо неколико модних комбинација припадница краљевских породица које су изазвале највише негативних коментара на друштвеним мрежама током овог месеца. 

Многе припаднице краљевских породица својим стилом неретко задиве љубитеље моде, али умеју да изазову и сасвим супротан ефекат. Пошто се мај ближи крају, одабрали смо неколико модних комбинација које су овог месеца биле највећи „промашаји" и изазвале највише негативних коментара на друштвеним мрежама.

Софи, војвоткиња од Единбурга

Супруга најмлађег сина краљице Елизабете је елегантна жена и навикли смо да је виђамо у одличним модним издањима.

Да ли због превише обавеза које има последњих месеци, откако се, због болести краља Чарлса и принцезе од Велса, сузио круг „радних" чланова краљевске породице, или из неког другог разлога, у последње време као да је мало „изгубила компас", што су приметили и пратиоци краљевске моде на друштвеним мрежама. Питају се шта се с њом дешава.

Током маја имала је велики број краљевских дужности, а њене одевне комбинације често су биле промашај.

Издвојили смо шарену хаљину креаторке Мери Катранцу, која иначе ради за „Булгари", чија је цена 1.800 фунти, а за коју је Софи добила највише критика: да је старомодна, да од ње „боле очи" и да подсећа на намештај из седамдесетих година прошлог века.

Можда је најупечатљивији био коментар да хаљина изгледа као „кад вам капетан фон Трап не даје новац да деци сашијете „одела за игру", алудирајући на сцену шивења  гардеробе од завеса из филма Моје песме, моји снови.

Марија Тереза од Луксембурга

Велика војвоткиња Марија Тереза од Луксембурга, иако врло галантна кад је мода у питању, с обзиром на то да је прошле године била на другом месту међу краљевским „модним расипницама", често је на листи најлошије одевених.

И током овог  месеца имала је неколико „бисера", који су изазвали негативне коментаре. Шарене цветне панталоне и драп кошуља од жерсеја, Дриса ван Нотена, која као да је изгледала гумирано, од свих пратилаца добили су једно велико „не“.

Најчешћи коментари били су да би јој, за сав тај новац који улаже у моду, било паметније да унајми неког ко ће се позабавити њеним стилом.

Јорданска краљица Ранија

Јорданска краљица је неко ко се на листи модног неукуса не налази готово никад. Увек настоји да буде беспрекорно елегантна и примерено одевена. Ипак, деси се да је жеља за оригиналношћу и експериментисањем понекад мало понесе.

То је пратиоцима моде засметало ових дана. Ранија се појавила у црној плисираној асиметричној блејзер-мини хаљини, која је свима била интересантна, али ју је укомбиновала са Диоровим бермудама за мушкарце, широким, са пантљикама које су висиле из ногавица са стране.

То је изазвало лавину неодобравајућих, али и духовитих коментара, да се краљица обукла „у стилу Адама Сендлера". Ипак,  готово сви су јој одали признање на модној храбрости.

Принцеза Александра од Хановера

Врх наше листе заслужила је принцеза Александра од Хановера,  најмлађа ћерка Каролине од Монака. Иако припада породици чија је девиза у моди често „има се, може се", што посебно важи за њену ујну, принцезу Шарлен од Монака, Александра не може да се похвали нарочитим модним стилом.

Веома је млада, витка и логично је да јој шта год да обуче, добро стоји, али пратиоци краљевске моде често имају критике на рачун њеног укуса. Последња „провокација" била је леопард принт комбинација мини сукње и јакнице бренда Селин, у којој је Александра била попут дивље мачке.

Већини је засметао њен избор. Сматрали су да изгледа просто и јефтино. А да иронија буде већа,  комбинација је све, само не јефтина, јер јакна и сукња коштају вртоглавих 5.000 долара, а ташница додатних 3.000.

Зато је најчешћа опаска била да новцем не може да се купи и добар укус и да је цела модна комбинација била бацање пара.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије