Паф Деди се извинио након снимка у којем бије девојку; Адвокати: Извињење неискрен потез очајника

Шон Комбс, познатији по надимцима Диди или Паф Деди, извинио се због напада на своју бившу девојку Касандру Кеси Вентуру, након што се појавио снимак на ком се види како је шутира и гура у холу хотела 2016. године.

Репер се на Инстаграму извинио и рекао да преузима пуну одговорност за „неопростиве“ ствари на снимку, који је Си-Ен-Ен приказао прошле недеље.

„Згадио сам се када сам то урадио. Згађен сам и сада. Отишао сам и потражио професионалну помоћ. Ишао сам на терапију и опоравак. Молио сам бога за милост. Много ми је жао“, рекао је Диди.

Додао је и да је „посвећен томе да буде бољи човек свакога дана“.

Адвокати певачице, манекенки и глумице Кеси Вентуре, међутим, кажу за Си-Би-Ес њуз да је Дидијева изјава „вртела више око њега него око много људи које је повредио“.

„Када су Кеси и друге жене изашле у јавност са оптужбама, он је порицао све и алудирао да његове жртве само траже начин да их исплати“, рекла је адвокатица Мередит Фајертог.

„Чињеница да је био принуђен да се 'извини' тек када су сва његова негирања доказана да су лажна, показује његов патетични очај и никога неће убедити својим неискреним речима“, истакла је адвокатица.

Објављени снимак на којем се види напад чини се да је компилација снимака са сигурносних камера од 5. марта 2016. године.

На њему се види како Диди гура и обара Вентуру на под а онда наставља да је шутира док је на земљи. Касније је покушао да је одвуче у собу и гађао је предметом. Како Си-Ен-Ен наводи, снимак је направљен у сада већ затвореном „Интерконтинентал“ хотелу у Лос Анђелесу.

среда, 19. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије