Читај ми!

Кад вам је жена бучица – како вежбају исландски снагатор и његова пола метра нижа супруга 

Упознајте необичан пар – популарног исландског снагатора Планину и његову 49 центиметра нижу супругу Келси. 

Популарни исландски снагатор Хафтор Јулијус Бјернсон права је звезда Инстаграма са више од четири милиона пратилаца. Висок два метра и шест центиметара и тежак невероватних 186 кг, познат под надимком Планина, по улози коју је играо у серији Игра престола, права је громада од човека и један од најснажнијих људи који су икада ходали планетом.

Уз бројне титуле које има, једини је од такмичара у овом спорту успео да у једној години споји три титуле: Арнолд Стронгмен Класик, те првенства Најјачи човек Европе и Најјачи човек света.

Овај 35-годишњак је пре шампионске каријере био прилично успешан професионални кошаркаш на позицији центра, али је због повреде тај спорт напустио. 

У теретани је као двадесетогодишњак упознао легендарног исландског снагатора Магнуса Магнусона, који је у њему видео велики таленат за овај спорт.

На Инстаграму Бјернсон поставља занимљиве,  али и духовите постове чија је звезда често и његова супруга Келси Хенсон. Симпатична 33-годишња Канађанка упознала је будућег супруга радећи као конобарица у родној Алберти, а куриозитет је да је од њега нижа читавих пола метра, па овај необичан пар привлачи пажњу где год да се појави.

Лепа, младолика и складно грађена са својих 1,57 м висине, и Келси је прави фитнес фанатик и фитнес инфлуенсерка, врло дисциплинована у теретани, што воли да документује и на Инстаграму

Када вежбају заједно, Тор понекад користи њу уместо бучице, наравно пре свега за позирање на друштвеним мрежама. 

Исландски снагатор, некадашњи светски и вишеструки национални шампион, који се једно време опробао и у боксу, власник је многих импресивних личних рекорда. „Мртво дизање“ ради са чак 502 кг тежине, што је званични Гинисов рекорд, а чучањ са 460, док у бенчу подиже 250 кг.

Ипак, најимпресивнији рекорд који је оборио је онај хиљадугодишњи, легендарног „исландског Херкулеса“ Орма Сторолфсона, пет корака носећи на раменима десет метара дугу и 650 килограма тешку кладу.  

Са Келси је у браку од 2018. године и имају трогодишњег синчића Стормура, који је већ својим крупним стасом татина слика и прилика.

У новембру су са пратиоцима поделили тужну вест да је њихово друго дете, превремено рођена девојчица, преминула.

Тор из претходне везе има и ћерку тинејџерку, Терезу Лиф, и понекад објављује заједничке породичне фотографије, на којима се види да је и ова изразито висока девојка наследила татине гене.

Мрачна страна приче јесте то да су га две претходне партнерке, укључујући и Терезину мајку, оптужиле својевремено за физичко и емоционално насиље у породици, што је Тор негирао.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара