Читај ми!

Ко је дечко будуће краљице Норвешке, редовни гост породичних окупљања 

Принцеза Ингрид Александра, ћерка норвешког престолонаследника Хокона и будућа краљица Норвешке, све чешће се у јавности појављује са дечком. Откривамо вам ко је изабраник њеног срца, већ редовни гост породичних окупљања норвешке краљевске породице.

Иако прес служба норвешке краљевске породице не коментарише приватан живот њених чланова, па информације о дечку 19-годишње принцезе Ингрид Александре нису добиле званичну потврду, о њему се у Норвешкој зна већ готово све, а ни будућа краљица га не крије од јавности.

Магнус Хајен Хаугстад је 23-годишњи студент из околине Осла, а са принцезом је у вези већ неколико година. Јавност је за плавокосог коврџавог момка сазнала у лето прошле године, после спектакуларне прославе пунолетства будуће краљице, на којој је и он био међу званицама, али су норвешки медији тек накнадно открили да је са принцезом у вези. 

Магнус је редовни гост на породичним окупљањима, одавно је упознао родитеље своје изабранице, престолонаследника Хокона и његову супругу Мете-Марит, и био гост у њиховој резиденцији. Присуствовао је и свечаној церемонији доделе дипломе овог лета, када је Ингрид Александра завршила средњу школу. 

Гламурозној прослави пунолетства данског принца Кристијана у октобру, на којој је била његова девојка са родитељима, није присуствовао, јер краљевски протокол налаже да се позивају само партнери који су официјелно верени.

Медији су забележили њихово последње заједничко појављивање на недавној уметничкој изложби принцезине сестре од тетке, Мод Анђелике Бен, на којој су били заједно са краљицом Соњом. Било је приметно да су чланови норвешке краљевске породице лепо прихватили изабраника Ингрид Александре и, ко зна, можда и будућег принца.

Магнус је рођен 2000. године у адвокатској породици. Студира у Великој Британији, економију и финансије, прво на Оксфорду, а тренутно је на Универзитету у Ланкастеру, где ће у јуну дипломирати.

И пре него што се за њихову везу сазнало, на друштвеним мрежама појавиле су се објаве да је будућа краљица Норвешке често виђена у авиону како лети на релацији Осло - Лондон, што је за многе био показатељ да је у питању – у ствари љубав.  

четвртак, 22. фебруар 2024.
14° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво