Читај ми!

Масков пркосни одговор „Дизнију“ и другим оглашивачима: Ј***те се

Бројне компаније су повукле своје рекламе са друштвене мреже „Икс” због тога што је њен власник подржао антисемитску објаву на тој мрежи. Уследио је одговор контроверзног милијардера и предузетника Илона Маска: „Ј***те се!“

Снимак интервјуа, који се великом брзином проширио мрежама, показује Маска на самиту Њујорк тајмса „DealBook” како не баш дипломатски одговара на питање о својој подршци антисемитској поруци на мрежи Икс.

Власник и извршни директор мреже признао је да је његов „твит“ од 15. новембра, којим је подржао антисемитску поруку, можда нешто најгоре од свега што је написао, а ту подразумева и поруку која га је 2018. године коштала 40 милиона долара.

Ипак, после кратког извињења уследио је пркосан став према оглашивачима, од којих су многи због проблематичне Маскове поруке престали да се рекламирају у протекле две недеље.

На питање како коментарише потез великих компанија да повуку своје рекламе, Маск је одговорио: „Немојте да се рекламирате. Ако неко хоће да ме уцењује рекламама и новцем – ј***те се.“

Након тога је више пута поновио псовку, а у једном тренутку је додао: „Хеј, Бобе“ – алудирајући на Роберта Ајгера, извршног директора „Дизнија“, једне од компанија која је престала да се рекламира на Иксу.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво