Читај ми!

Марк Закербег на операцији после тренинга, окршај са Маском ипак, не доводи у питање

Незгода коју је Марк Закерберг имао на тренингу борилачких вештина, послала је извршног директора Мете на операциони сто.

Генерални директор „Мете” и ентузијаста у мешовитим борилачким вештинама, објавио је на друштвеним мрежама да је покидао један од предњих укрштених лигамената док је тренирао за меч заказан почетком следеће године.

Фотографија коју је објавио на Инстаграму приказује милијардера како лежи у болничком кревету са подигнутим завијеним левим коленом, и са протезом.

„Поцепани су ми лигаменти и управо сам имао операцију. Захвалан сам докторима и тиму који брину о мени. Тренирао сам за такмичарску ММА борбу почетком следеће године, али сада је то мало одложено. Још увек се радујем што ћу то учинити након што се опоравим. Хвала свима на љубави и подршци“, објавио је Закерберг на Инстаграму.

Закерберг, који је у мају завршио свој први турнир у џију-џицуу, раније је објавио новости о тренинзима борилачких вештина. Пре неколико недеља, он је на Инстаграму поделио фотографију свог лица изблиза на којој се виде модрице око носа и испод очију, које је приписао борби која се „мало измакла контроли“.

Оснивач „Фејсбука“ и Илон Маск су овог лета били у жижи интересовања јавности након што су договорили лично сучељавање крајем јуна. Два најистакнутија светска технолошка милијардера пристали су да се боре један против другог на борилишту ултимат фајта у Вегас „Октагону“.

Маск је у једном тренутку рекао како се спрема дизањем тегова. Али у августу, извршни директор „Тесле” је објавио на друштвеним мрежама да ће му можда бити потребна операција пре него што дође до окршаја.

Убрзо након тога, Закерберг је објавио да је спреман написавши: „Ако Илон постане озбиљан у вези са правим датумом и званичним догађајем, он зна како да са мном контактира. Иначе, ја настављам, фокусираћу се на такмичење са људима који озбиљно схватају спорт“.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара