Читај ми!

Кристијано Роналдо би у Ирану због прељубе могао да буде осуђен на 99 удараца бичем

Ирански адвокати подигли су оптужницу против Кристијана Роналда због грљења сликарке Фатиме Хамам. Грљење неудате жене у Ирану се сматра прељубом, преноси шпанска Марка писање иранских медија.

Кристијано Роналдо је у септембру са својим тимом Ал-Наср боравио у Техерану где су одиграли меч са Персеполисом у оквиру Азијске Лиге шампиона. Током посете Роналдо се срео са иранском сликарком Фатимом Хамам која због свог инвалидитета слика стопалима.

Португалски репрезентативац је уметници, која је његов велики обожавалац, поклонио потписани дрес, загрлио је и пољубио у образ у знак захвалности што му је поклонила два његова портрета.

Иранска штампа тврди да су бројни ирански адвокати поднели тужбе против Кристијана Роналда због оваквог понашања, јер је по иранском закону додиривање неудате жене равно прељуби.

Иранско правосуђе би наводно морало да казни Кристијана Роналда са 99 удараца бичем следећи пут када посети Иран, мада би судија могао да га помилује уколико покаже кајање због својих поступака.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се