Читај ми!

Док се принцеза Шарлен смешка с мишићавим бициклистима у Јужној Африци, њен супруг скупља отпатке по Монаку  

Принцеза Шарлен од Монака је у домовини, Јужној Африци, где њена фондација организује бројне активности на води. Њен супруг, принц Алберт, за то време са децом учествује у друштвено корисним активностима у Монаку.

Шарлен од Монака, позната под надимком „најтужнија принцеза на свету“, последњих дана не скида осмех с лица.

Након што је са супругом, принцом Албертом, отпратила децу у школу, 45-годишња бивша јужноафричка пливачица отпутовала је у домовину, где је њена фондација организовала многе хуманитарне активности.

На друштвеним мрежама кнежевине објављено је да фондација помаже јужноафричкој деци да науче да пливају, а одржана је и занимљива хуманитарна трка у бициклизму на води. Док је додељивала трофеје победничкој екипи мишићавих бициклиста, Шарлен, позната по свом сетном и оскудном осмеху, смејала се од уха до уха и видело се да јој боравак у домовини прија.

За то време код куће, њен супруг је са децом, осмогодишњим близанцима Жаком и Габријелом, учествовао у друштвено корисним активностима чишћења планете. На фотографијама је, спортски одевен и са качкетом, скупљао отпатке по Монте Карлу.

Познат по својим љубавним аферама, Алберт, осим близанаца које има са Шарлен, има и двоје признате ванбрачне деце: 30-годишњу ћерку Џезмин Грејс из везе са америчком агенткињом за некретнине и сина Александра са стјуардесом из Тогоа. Оба очинства признао је тек после судских тужби и генетских тестова.

Бивша јужноафричка пливачица и олимпијска такмичарка, Шарлин Витсток, удала се за Алберта 2011. године, после 11 година познанства и пет година заједничког живота и тако наследила Грејс Кели у улози кнегиње од Монака.

Упркос бројним медијским спекулацијама о разводу, нарочито током претпрошле године, када је Шарлен због болести месецима одсуствовала из јавности, њихов брак и даље траје.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије