Читај ми!

Линда Еванђелиста: Знам да сам једном ногом у гробу, али хоћу да славим

Легенда модних писта осамдесетих и деведесетих година Линда Еванђелиста открила је да се већ неколико година бори са раком и да се због тога подвргла двострукој мастектомији.

Педетосмогодишња манекенка рекла је Волстрит џорналу да јој је рак први пут дијагностикован 2018. године током редовне контроле мамографом.

Шансе нису биле добре. Због других здравствених фактора и зато што сам хтела да све то ставим иза себе, без оклевања сам се одлучила на обострану мастектомију. Мислила сам да ће то бити то и да ме рак дојке неће убити“, навела је Еванђелиста.

Четири године после операције, у јулу прошле године, дијагностикован јој је рак грудног мишића, који је лечила хемотерапијом и радиотерапијом.

Доктору је рекла да јој „ископа рупу у грудима“.

Не желим да изгледам лепо. Желим да копаш. Желим да видим рупу у грудима када завршиш. Разумеш ме? Нећу умрети од овога“, присетила се својих речи.

Уочи објављивања нове документарне серије Супермодели на Епл ТВ, у којој се појављују и Наоми Кембел, Синди Крафорд и Кристи Тарлингтон, открила је да су јој прогнозе сада „добре, али не одличне“.

Знам да сам једном ногом у гробу, али сам потпуно у слављеничком расположењу“, истакла је некадашња манекенка.

Признала је и да неко време није желела да се зна за њено стање.

Само је неколико људи било упознато. Нисам од оних који морају да деле све о свом животу. Размишљала сам у себи: Једног дана ћу рећи, али не док се лечим. Не желим да ме Дејли мејл чека испред врата као што то раде сваки пут када се нешто слично дешава“, додала је Еванђелиста.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво