Читај ми!

Како су Џони Деп и Амбер Херд реаговали на пресуду

„Разочарана сам и сломљена“, навела је Амбер Херд после изрицања пресуде донесене после шест недеља суђења по тужбама које су поднели Амбер Херд и Џони Деп. Глумац је изјавио да му је после шест година враћен живот.

Порота је пресудила у корист тужбе Џонија Депа за клевету против његове бивше супруге Амбер Херд, која је тврдила да је Деп физички и сексуално злостављао током њиховог брака. Глумац је победио у спору, Амбер Херд је проглашена кривом.

Пресуда је прочитана у суду округа Ферфакс у Вирџинији. Џони Деп није био на читању пресуде јер је пословно у Великој Британији.

На свом Инстаграм профилу, Амбер је објаснила како се осећа после доношења пресуде у корист глумца Џонија Депа.

„Разочарање које данас осећам немогуће је описати. Сломљена сам јер много доказа није било довољно да се супротстави несразмерној моћи и утицају мог бившег мужа.

Још више сам разочарана шта ова пресуда значи за друге жене. То је назадовање. Враћа сат у време када би жена која је устала и проговорила била јавно осрамоћена и понижена. Ово одбацује идеју да насиље над женама треба схватити озбиљно.

Верујем да су Џонијеви адвокати успели да натерају пороту да превиди кључно питање слободе говора и игнорише доказе који су били толико убедљиви да смо победили у Уједињеном Краљевству.

Жао ми је што сам изгубила овај случај. Али сам још тужнија што сам изгледа изгубила право које сам мислила да имам као Американка - да говорим слободно и отворено", навела је Амбер Херд. 

На свом Инстаграм профилу огласио се и Џони Деп написавши:

„Пре шест година мој живот се заувек променио, животи моје деце, животи мојих најближих, као и животи људи који су ме подржавали и веровали у мене много, много година. Све у трен ока. Моја одлука да наставим са овим случајем, веома добро знајући висину законских препрека са којима ћу се суочити и неизбежни, светски спектакл у мом животу, донета је тек након дугог размишљања. Од самог почетка, циљ покретања овог случаја био је откривање истине, без обзира на исход. Најбоље тек долази и ново поглавље је коначно почело. Истина никада не нестаје.

Преко медија су на мој рачун изречене лажне, веома озбиљне оптужбе, које су изазвале бескрајни налет мржње, иако против мене никада није подигнута оптужница. Већ су два пута обишле свет у наносекунди и утицале су на мој живот и моју каријеру. И шест година касније, порота ми је вратила живот. Заиста сам скроман и захвалан", рекао је глумац.

Иначе, порота је утврдила и да је Џони Деп оклеветао Амбер Херд - али то је било преко његовог адвоката Адама Волдмана и то само у једној од три тачке. 

Амбер Херд је током изрицања пресуде направила гримасу у корист Џонија Депа.

Док је судија читао пресуду, Амбер је имала погнуту главу и видно је била нерасположена.

недеља, 21. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару