Кејт Мидлтон превише чаврља!

У документарном филму снимљеном због предстојећег 90. рођендана краљице Елизабете Друге, први самостални интервју имала је Кејт Мидлтон, супруга принца Вилијама. Британски лист "Hello!" открива детаље из интервјуа, где је принцеза открила појединости о мужевљевој породици, као и о самој краљици.

Војвоткиња Кејт похвалила је супругову баку и демантовала гласине да је краљица према њој изразито строга. „Врло је дарежљива и уопште не намеће своје ставове, а ако то понекад учини, то је више њено суптилно вођење“, нагласила је Кејт.

Принцезина најлепша успомена са краљицом је једнодневни излет у Ланкастер, на који је војвоткиња ишла без супруга.

Краљица се потрудила да Кејт буде заштићена и збринута у сваком погледу. „То само показује колико је брижна“, рекла је војвоткиња.

Елизабета Друга се увек сети да остави посебне посластице за њене праунуке. „Сваки пут остави мали поклон у својој соби када идемо у посету, а то само показује њену љубав према породици“.

Кејт је одлучила и да подели и успомену о свом првом поклону за краљицу.

Био је то први Кејтин Божић у Вилијамовој породици и није знала шта би могла да јој поклони.

„Помислила сам - зашто јој не бих направила нешто? Шта ту заправо може да крене по злу? Одлучила сам да направим ајвар по бакином рецепту. Доста сам бринула око тога, али други дан сам га видела послуженог на столу. Мислим да је тако једноставан гестом био добра идеја“.

Због чега се краљевска породица највише шали са лепом Кејт, војвоткиња је открила у интервјуу који ће се емитовати 27. марта у Великој Британији.

„Увек се шале да превише времена проводим чаврљајући с људима. Мислим да још имам много тога да научим“, скромно је додала британска миљеница.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару