Допала му се непозната жена, а онда је схватио да је у питању љубав његовог живота

Када је познати водитељ Џејсон Хјулет у продавници видео „веома лепу жену“ у реду за благајну испрва се осећао кривим јер је ожењен а гледа другу жену. Међутим, тада је схватио да је лепa жена у коју гледа заправо његова супруга Теми.

Цео догађај је описао и на Фејсбуку, што су стотине хиљада људи „лајковале“ и поделиле.

У дугачкој поруци, Хјулет је навео да се у тренутку када је угледа другу жену осећао помало кривим, јер је гледао у другу жену.

Девојка у реду, како је рекао, имала је све особине жене из његових снова, па је помислио како је мушкарац који је са њом прави срећковић.

Када је видео да је то у ствари његова супруга, познати водитељ каже да је одахнуо.

Након његовог писања на Фејсбуку, јавила се и супруга, која је објаснила да је вероватно испрва није препознао јер се средила.

„Углавном ме виђа са плетеницом и у тренерци, а воли ме и такву“, истакла је она.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи