Елвис на увце певушио Тому Џонсу док се туширао

Том Џонс имао је врло непријатан сусрет са својим херојем, Елвисом, када је краљ рокенрола одлучио да се потпуно открије пред Томом, док му је певушио нову песму.

Два музичара су шездесетих година постали пријатељи након што су се упознали у Лос Анђелесу, и када је Елвис чуо песму за коју је помислио да би била савршена за Џонса, инсистирао је да га види – за то време, Џонс се туширао у купатилу своје хотелске собе.

Том се налазио у туш-кабини када је чуо Елвиса како певуши у купатилу, и када је изашао из кабине, сусрео са са Прислијем – који је седео на ве-це шољи, певушећи му песму.

„Он је стајао ту, гледајући се у огледало, док сам ја био потпуно го, а он напола - панталоне су му биле код чланака“, присећао се Џонс у интервјуу са Конаном О'Брајаном.

„Певао ми је песму, док сам ја покушавао да се обришем пешкиром... И наравно да сам онда рекао 'Елвисе, знаш, твоје панталоне...' А он је узвикнуо: 'Ред', јер му се тако звао телохранитељ. И онда је телохранитељ улетео у купатило, мислећи да се нешто догодило, међутим, Елвис му је само рекао: 'Моје панталоне, човече'“.

Испоставило се да је Ред Вест требало да помогне Елвису да се увуче у своје уске, кожне панталоне.

Том Џонс се и раније у интервјуима присећао свог пријатељства са Елвисом, често наглашавајући да су имали увек интересантне разговоре.

„Рекао би ми: 'Томе, ти си срећан човек, оженио си своју љубав из средње школе'“, говорио је Џонс у интервјуу за Ју-Ес-Еј тудеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи