Читај ми!

Дружи се само са познатима јер је они не искоришћавају

О Тејлор Свифт, 25-годишњој певачици која се тренутно налази на врхунцу каријере, у последње време медији често пишу, спомињући њену женску екипу која се састоји од познатих личности. Селена Гомез, Ђиђи Хадид и Кара Делевињ су неке од многобројних популарних девојака које сада често ословљавају као „екипа Тејлор Свифт“.

У интервјуу за аустралијски Вог, објаснила је зашто су њени најбољи пријатељи искључиво звезде. Заправо, верује да је такви пријатељи неће искористити за бољи положај на „друштвеној лествици“.

„Пошто желим да са обе ноге стојим на земљи, један од мојих главних циљева јесте да се окружим људима који су се остварили у каријери, и којима нисам потребна за неку потврду или успон на друштвеној лествици“, објаснила је Свифтова.

Такође, Тејлор сматра да ће јој људи из музичке индустрије дати боље савете када је посао у питању.

„Моји пријатељи су се остварили на пословном плану па ако мисле да не би требало да избацим неку песму, они ће ми то и рећи – 'хеј, то није баш најбоља песма, и боље си ми пуштала, Тејлор', а ја ћу поштовати њихово мишљење“, рекла је уз осмех.

„Мислим да то са обе стране добро функционише: пријатељи треба да буду довољно уверени у ваше пријатељство да би били искрени са вама, а онда ви треба да будете довољно скромни да то најискреније прихватите“, рекла је млада певачица.

Што се тиче планова за будућност, сматра да ће, уколико настави да се толико медијски експонира, људима једноставно досадити.

„Отићи ћу на неко време и размишљати када да се вратим са новим албумом“, закључила је певачица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи