Читај ми!

Том Џоунс проверава да ли има претке црнце

Познати британски певач Том Џоунс изјавио је да ће урадити тест ДНК како би проверио да ли има црне претке, јер се у неколико наврата запитао од кога је наследио упечатљив глас и ситно коврџаву косу.

Том Џоунс проверава да ли има претке црнце Том Џоунс проверава да ли има претке црнце

Многи људи мисле да сам заиста црнац, испричао је 75-годишњи Том Џоунс, светски познат по хитовима Sex Bomb, She's a Lady и Delilah.

Музичар је, у изјави за лист Тајмс, рекао да су се Немци веома изненадили када су га први пут видели, јер су, према слушању његових песама на радију, били убеђени да је црнац.

„Због моје коврџаве косе, многи црнци ми и даље говоре да намерно желим да будем белац“, додао је Џоунс наводећи да ће урадити ДНК тест, јер и сам жели да зна да ли међу прецима има црнце.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи