Читај ми!

Мадона и Шон Пен поново заједно?

Прошло је 26 година од њиховог развода, али Мадона и Шон Пен су, како се чини, у последње време у прилично блиским односима. Виђени су у бару луксузног хотела у Калифорнији, а приче о помирењу бивших супружника све су чешће након што је глумац био на неколико Мадониних наступа на њеној светској турнеји "Rebel Heart".

Део велике Мадонине америчке турнеје окончан је у четвртак, а 57-годишњу звезду почетком новембра очекују наступи у Европи.

Ипак, и поред густог распореда, певачица је ове недеље успела да нађе времена са сусрет са бившим супругом у хотелу "Shutters On The Beach" у Санта Моники, преноси PageSix.

Извор је пренео да се двоје бивших супружника „лудо забављало“, седећи у бару.

Мадона и Шон Пен венчали су се на њен рођендан 1985. године и развели 1989. године због „непомирљивих разлика“.

Постојале су оптужбе да је глумац био насилан према певачици током заједничког живота, због којих је Пен поднео оптужбу због клевета у вредности од 10 милиона долара.

У јуну ове године, глумица Шарлиз Терон и Шон Пен раскинули су веридбу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи