Читај ми!

Опру сачекао мушкарац уз тврдњу да је њен „тајни син“!

Чудан сусрет догодио се испред студија у Њујорку – позната америчка водитељка фотографисана док је покушавала да изађе на крај са Калвином Мичелом током непријатног сусрета. Мушкарац је тврдио да су раздвојени већ 20 година и да покушава да ступи у контакт са њом.

Мичел је рекао за Радар да је Винфријева једном приликом питала његову мајку да га усвоји када је он имао 11 година, као и да су се Опра и он упознали на сету филма There Are No Children Here.

Мичел је наводно постао суицидан и депресиван пошто се његов контакт и однос са Опром прекинуо пре много година.

Енквајерер је писао да је Опра љута зато што се Мичел обраћао таблоидима и причао о њиховој прошлости само пар дана пре него што су се сусрели испред студија, када јој се и извињавао због тога.

„Жао ми је, жао ми је, али то је био једини начин да ступим у контакт с тобом!“, рекао је Винфријевој.

После тога, питао ју је да ли могу да разговарају, а она му је одговорила: „Душо, сада сам на путу ка Уједињеним нацијама тако да не могу сада да причам“.

Затим је додала, „Калвине, само се ти брини о себи“.

Мичел је медијима испричао да је шармирао Опру када су се први пут сусрели, нудећи јој дијеталну „кока-колу“, а она му је понудила посао као њеног „личног телохранитеља“, пре него што је питала мајку Еву да ли може да га усвоји.

Винфријева – чије богатство је процењено на три милијарде долара – наводно је слала поклоне за дечака са белешкама: „За мог сина Калвина, волим те“.

Добитница 20 Емија наводно је платила Мичелу и похађање приватне хришћанске школе у Мисисипију, све док није напустио школу у 17. години.

„Био сам млад. Донео сам глупу одлуку, а Опра није хтела да ми опрости“, рекао је Калвин, који је касније постао склон самоубиству након што га је „напустила“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи