Читај ми!

Едију Марфију уручена награда за хумор

Америчком глумцу, продуценту и комичару Едију Марфију уручена је награда „Марк Твен“ за амерички хумор коју додељује Центар „Џон Кенеди“ за сценску уметност.

Едију Марфију уручена награда за хумор Едију Марфију уручена награда за хумор

Награда којом се награђују појединци за утицај у друштву кроз шаљиве коментаре и сатиру у духу Марка Твена, уручена је ноћас Едију Марфију у Вашингтону, преноси Танјуг.

Марфи је скренуо пажњу на себе 1980. године када се придружио екипи ТВ емисије Saturday Night Live, а убрзо је постао један од најисплатљивијих афро-америчких глумаца у филмској индустрији.

Марфијеви филмови су неки од најгледанијих комедија Полицајац са Беверли Хилса, 48 сати, Доктор Дулитл.

Претходни добитници награде за хумор су Вупи Голдберг, Били Кристал, Џеј Лено...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи