Читај ми!

Нова „Љубавна прича“ - Рајан О'Нил и Али Мекгроу поново заједно!

Дуо из можда најпознатије љубавне приче свих времена, Рајан О'Нил и Али Мекгроу, поново глуме заједно, само овог пута у позоришту.

Нова „Љубавна прича“ - Рајан О'Нил и Али Мекгроу поново заједно! Нова „Љубавна прича“ - Рајан О'Нил и Али Мекгроу поново заједно!

О'Нил је био познато име захваљујући популарној сапуници Градић Пејтон (која се приказивала и у Југославији почетком 1970-их), а Мекгроуова је иза себе имала само једну већу улогу, у филму Збогом Коламбус, када су 1970. године снимили Љубавну причу која ће од њих направити светске звезде.

Обоје су те године били номоновани за Оскара и Златни глобус, а четири и по деценије касније двоје глумаца се поново појављују заједно пред публиком на сцени у Лос Анђелесу у комаду „Љубавна писма“, америчког драматурга и писца А. Р. Гарнија.

У представи, која се у разним поставкама игра од 1989. године, О'Нил, у улози сенатора Ендруа Мејкписа Када, и Мекгроу, као необуздана боемка Мелиса Гарднер, читају писма која су једно другом слали током 50 година пријатељства.

Иако испреда потпуно различиту причу, представа се некако чини као наставак филма, јер је у двоје остарелих јунака лако препознати Џени Кавалери и Оливера Барета из класика Артура Хилера.

Као и Оливер, и Ендру је богат и моћан, а Мелиса се баш као и Џени бави уметношћу. Ипак, Мекгроуова, којој је ово тек друго појављивање у позоришту, нада се да људи који долазе на представу „не очекују да виде проседе протагонисте Љубавне приче“.

Након дебија на Бродвеју 2006. године, који је за њу био једно од „најстрашнијих искустава у животу“, Мекгроуова је била одлучна да се више никада не врати на позоришне даске.

Али, када јој је понуђено да игра у представи у којој ће имати само да чита, и уз то да буде са О'Нилом, предомислила се.

„Ово је представа за коју смо као створени да у њој играмо“, рекао је О'Нил.

„Када изађемо на сцену, имамо осећај да нас публика добро познаје и као да је срећна што нас опет види заједно“, додао је он уз осмех.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи