Читај ми!

Бланчет: Спавала бих са Вигом Мортенсеном

Оскаровка Кејт Бланчет открила је да би била интимна са својим колегом Вигом Мортенсеном са којим је играла у трилогији „Господар прстенова“, пише „Дејли мејл“.

Бланчет: Спавала бих са Вигом Мортенсеном Бланчет: Спавала бих са Вигом Мортенсеном

Гостујући у емисији код Ендија Коена Watch What Happens Live, глумица Кејт Бланчет играла је игру „била бих интимна, удала бих се, убила бих“.

Морала је да бира између тројице колега са којима је играла у популарној трилогији Господар прстенова - Орланда Блума, Илајџе Вуда и Вига Мортенсена, преноси Танјуг.

„Била бих интимна са Вигом“, истакла је протагонисткиња филмова Белешке о скандалу, Елизабета, Необичан случај Бенџамина Батона, додајући да би убила Блума, а удала се за најмлађег, Илајџу Вуда.

На питање са којим би колегом била у вези, Бланчет је одмах одбацила Џорџа Клунија, јер се недавно оженио, као и Алека Болдвина, па се одлучила за доста старијег колегу Роберта Редфорда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи