Читај ми!

Сви модни креатори желе Кејтлин Џенер

Од када је бивши олимпијац постао жена са именом Кејтлин Џенер, привлачи све већу пажњу модних креатора који је обасипају понудама.

Сви би да се Кејтлин, некадашњи олимпијски првак и отац најславније ријалити породице, појави баш у њиховој креацији када 15. јула буде учествовала на додели "ESPY" награда за спортска достигнућа године, jaвља Танјуг.

„Кејтлин још увек не зна за ког дизајнера да се одлучи, али су јој готово сви модни креатори понудили своје услуге. Највећи светски креатори је моле да изабере једну од њихових тоалета“, објаснио је за сајт Радар онлајн један извор близак Џенеровој.

Иако није донела коначну одлуку, трансродна звезда већ зна ког неће одабрати: дизајнере који су сарађивали са њеном бившом партнерком Крис.

„Жели да понесе црвену хаљину, јер сматра да та боја савршено истиче њен тен, а и због тога што је то њена омиљена боја кармина. То је, такође, веома женствена боја“, рекао је исти извор.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи