Читај ми!

Има само 12 година, а већ читав свет зна за њу!

Меди Зиглер је 12-годишњакиња из Пенсилваније, али уместо нормалног живота девојчице на прагу тинејџерског доба, она је планетарно популарна плесачица.

Данас има више од три милиона следбеника на Инстаграму, а цео свет ју је видео како плеше у споту за песму Chandelier, аустралијске певачице Сије.

Међутим, Меди се први пут нашла пред камерама још 2011. године, када је као осмогодишњакиња била део ријалити шоу-програма Dance Moms.

У том ријалитију гледаоци су могли да прате ране каријере деце уписане у плесну групу познатог студија који води Еби Ли Милер у Питсбургу.

Сиа је видела Меди у једној од епизода и послала јој преко Твитера питање да ли би се појавила у једном од њених спотова.

Након Chandeliera, Меди се појавила у још два спота: Elastic Heart и Big Girls Cry.

Chandelier је тренутно на 17. месту најгледанијих спотова свих времена, с више од 712 милиона прегледа.

У фебруару ове године, ова 12-годишњакиња наступила је уживо на додели награда Греми, а гостовала је и код Џимија Кимела, као и код Елен Деџенерис.

Данас је толико успешна да је њена мајка унајмила телохранитеље који је прате 24 часа. 

Али, Меди се такође суочава с истим проблемима као и многе дечје звезде пре ње – како остати дете, иако је светска звезда која зарађује више од својих родитеља.

„Више се не осећам нормално, јер ме препознају на улици, чак и кад само желим да се забављам или поједем сладолед с пријатељима“, изјавила је за магазин Стела.

Меди и њена млађа сестра Мекензи заједно се школују код куће, а Меди тврди како марљиво учи јер не жели да постане само „глупа плесачица“.

Осим плесом, волела би да се бави и певањем и глумом, па је већ имала мање роле у ТВ серијама Drop Dead Diva и Austin & Ally. Свој успех, ипак, не сматра апсолутним. 

„На листи од један до десет, мислим да сам деветка, јер дефинитивно постоји простор за напредак. Знам да могу ићи још даље“, каже ова млада плесачица.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи