Читај ми!

Каква мама, таква ћерка

Неке славне маме својим мезимицама дале су, одмах по рођењу, наследство непроцењиве вредности! Ћерке само треба да се потруде да искористе оно што им је у генима: разни таленти, савршене локне, очаравајући осмех, сјајна фигура...

Глумице Зои Кравиц и Лиса Боне, на пример, на исти начин плене где год да се појаве. Ћерка музичке легенде Ленија Кравица и звезде серије Козби шоу изгледају више као сестре него као родитељ и дете.

За обожаване холивудске глумице које нису у први план истицале изглед, Сузан Сарандон и Мерил Стрип, медији често наводе да имају савршене „копије“.

Сузан ће ускоро постати бака, а сви се надају да ће девојчица имати лепе очи као она и њена ћерка Ева Амури Мартино.

Ко год види пегице Мами Гамер нема дилему да је пред њим наследница чувене Мерил.

Млада Дилан Пен (тата славни Шон Пен) недавно је закорачила у свет моде. Од глумице Робин Рајт наследила је много тога, па и јагодичне кости које њиховим лицима дају строгу црту, али и магичну привлачност.

Попут новинарске вучице Марије Шрајвер, Катрин Шварценегер има таленат за писање и раскошне, дуге увојке.

Фотографије на којима се најбоље види да, ни како године пролазе, не остаје недоумица да ли између Гвинет Палтроу и Бјалт Данер постоји „нека веза“. Глумице имају готово исти танак нос и, међу припадницама лепшег пола, веома жељену витку фигуру. 

О невероватној сличности Голди Хон и Кејт Хадсон толико се причало и писало да су чак и они који нису видели ниједан њихов филм упознати са тим „феноменом“. 

Сејлор Бринкли-Кук изгледа исто као Кристи Бринкли пре неколико година. Језиком сликара: као да је неко правио реплику.  

Скоро идентичне Бет Мидлер и Софи Хаселберг деле чак и враголаст поглед.