Читај ми!

Бијонсе никад мршавија! И неморалнија!

Врелим двоминутним омажом својој љубави, Бијонсе и Џеј-Зи изазвали опречне коментаре. Док је маса у „Стејплс центру“ била одушевљена, гледаоцима крај ТВ екрана никако се није допао мало слободнији наступ „леђа о леђа“.

Наступ који се са највећим нестрпљењем ишчекивао у „Стејплс центру“.

Бијонсе није разочарала нешто више од 16.000, на синоћној додели Гремија присутних гледалаца.

Мајка мале Блу Ајви се на сцени појавила никад мршавија, по оцени многих, никад згоднија.

Страни медији пишу да је то резултат 22-дневног веганског начина исхране.

Велики хит Drunk In Love је пратила смела кабаретска кореографија на столици. И супруг Џеј-Зи.

Необичан боди са тракама и мрежасте чарапе учинили су баш оно што је 32-годишња поп звезда и желела – истакли су њену нову фигуру, тачније ужи струк и тање бутине. 

Њена „мокра“ коса и „задимљени поглед“ (smokey eyes) допринели су да еротизовани двоминутни „леђа о леђа“ плес са Џеј-Зијем буде врели омаж њиховој љубави.

Није изостао ни пољубац.

Међутим, врло слободни перформанс је изазвао и лавину негативних коментара. Велики број гледалаца је сматрао да овакав наступ није прикладан за термин емитовања – 20 часова у Ел-Еју, и 17 часова, колико је било у Њујорку.

На пример, Кејти Стреп је написала на сајту Си-Би-Еса, који је преносио догађај: „Ма дајте, људи! Бијонсе има невероватан глас, али ова гардероба?! Потпуно без стила. Дајте нешто на шта ће деца моћи да се угледају“.

Стивен Питерс јој се придружио речима: „Извини, Бијонсе! Али стил је увек важнији. Због наше деце. Тужан дан када наша деца не могу да гледају ни доделу Греми награда“.

Терeза Бејли је само констатовала да је добро што су њена деца у кревету, јер је наступ неприкладан за 20 часова.