Читај ми!

Нико ми није рекао да је мајчинство тешко!

Три месеца након рођења сина Милана Пикеа Мебарака, Шакира каже да је мајчинство нешто нестварно, али да уме и да буде напорно, јер јој дете узима много енергије. Певачица се жали да јој нико није рекао да пелене морају да се мењају тако често и да ће бити толико тешко.

Шакира открива да је за њу мајчинство предивно и неодољиво, али понекад и напорно.

Ова 36-годишњакиња и фудбалер Барселоне Ђерар Пике недавно су добили своје прво дете - Милана Пикеа Мебарака, а певачица са њим проводи много времена и изван куће, па често посећују и татине утакмице.

Певачица је признала да не може да се одвоји од свог малог миљеника и управо зато га је недавно повела чак и на снимање шоуа The Voice.

„За мене је мајчинство нешто нестварно. То је неко сасвим другачије искуство од свих претходних, а сваке секунде откривам нешто ново о томе. Милан је један сасвим нови део мене", објаснила је Шакира.

Иако на први поглед изгледа као да је вишак килограма након трудноће скинула без икаквих проблема, она тврди да није тако.

Три месеца након што је родила Милана, Шакирина фигура изгледа беспрекорно, али се за то добро намучила.

„Губљење килограма било је стресно. Знала сам да морам да се вратим и радим шоу 'The Voice' два месеца након порођаја. Нисам имала времена да одмарам, као свака жена. Не жалим се, али мајчинство је пуно изазова", каже лепа певачица.

„Нисам очекивала да је деци потребно толико пелена. Нико ми није рекао да морају да се мењају тако често и да ће бити толико тешко. Милан ми узима пуно енергије, али обожавам то и уживам у сваком тренутку" открила је кантауторка.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи