Читај ми!

Дениз, где нестаде?

Лепршава блуза није била довољна – један поглед на руке, а затим и на комплетну фигуру Дениз Ричардс довољни су да се закључи да неколико килограма недостаје. Холивудска звезда je мало претерала у борби против масноћа, оцењују нутриционисти и фитнес експерти.

Бонд девојка не може да буде свака глумица. Срећница која ће на великом платну бити раме уз раме са агентом 007 мора да има савршену фигуру која ће сијати у бројним одевним комбинацијама, често прилично разоткривајућим.

Као бивша манекенка, Дениз Ричардс испуњавала је те услове 1999. године када је тим 19. дела серијала о чувеном тајном агенту тражио глумицу која ће оживети Крисмас Џоунс, нуклеарног физичара.

Међутим, време неумитно тече и сада 42-годишња Американка, иако јој многе припаднице нежнијег пола завиде на изгледу, нашла се у жижи јавности због тога што је премршава.

Готово преко ноћи Дениз је стигла до (највероватније) нежељеног резултата - сабласне мршавости и испијеног лица.

Иако је по ћерку пошла у лепршавој, пинк блузи и фармеркама, један поглед на руке, а затим и на комплетну фигуру, довољни су да се закључи да неколико килограма недостаје.

Изгледа да је холивудска звезда, оцењују нутриционисти и фитнес експерти, у борби против масноћа мало претерала.

Бивша супруга проблематичног Чарлија Шина позната је као велика љубитељка пилатеса, плеса и здраве исхране. Већ годинама на њеној трпези 80 одсто је воће и поврће, а остатак чине јаја, овсена каша, пиринач, а тек понекад и сладолед и переце.

Док пријатељи славне глумице тврде да Дениз јесте смршала, али да је то резултат презаузетости, никако нездравих дијета и исцрпљујућих тренинга, звезда филма Wild Things се не оглашава, али медији подсећају да је почетком године открила да никада није била срећнија.

„Осећам се боље него икада до сада. У петој деценији сам стварно задовољна својим изгледом. Тако нисам мислила ни када сам била у двадесет и некој", самоуверено је рекла популарна уметница.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи