Читај ми!

Поново пркоси

Да се не да спутавати, контроверзна Ријана поново је доказала на интернету. На неформални међународни дан марихуане певачица је са својим пратиоцима поделила фотографије које недвосмислено показују њен став о легализацији.

Нема сумње на чијој је страни Ријана била 20. априла. Широм Сједињених Америчких Држава тада је обележен неформални међународни дан марихуане, а свој допринос дала је и поп звезда.

Контроверзна лепотица са Барбадоса окачила је на свој Твитер налог две фотографије, од којих на једној позира пушећи „сумњиву" цигарету.

На другој фотографији је насмејана торта у облику листа канабиса са црвеним очима и, поново, „сумњивом" цигаретом.

Испод торте исписана је порука: „Срећан 4/20 Рири". Бројеви се односе на јучерашњи датум када се велики број људи окупља на маршевима и фестивалима како би подржали легализацију марихуане.

Ријана ће несумњиво због овога поново бити на мети критика гневних родитеља њених млађих обожаватеља. Поп звезда већ је више пута досад на Твитеру слала поруке подршке за легализацију марихуане.

У међувремену, 25-годишња певачица поставила је још једну фотографију, овај пут у секси издању са фото моделом и „Викторијином анђелом" Адријаном Лимом.

На фотографији се види насмејана Ријана у црној мајчици док је Лима љуби у образ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи