Читај ми!

Сањам да побегнем из Холивуда!

Током промовисања кратких филмова "Call me Crazy", америчка глумица Џенифер Анистон је открила да сања о томе да једног дана побегне из Холивуда и пресели се у Француску, или Италију и отвори малу антикварницу.

Славна глумица Џенифер Анистон, недавно је гостовала у једној телевизијској емисији, поводом промовисања серијала кратких филмова Call me Crazy о менталним болестима, у којима је потписана као извршни продуцент.

Ипак, филмска звезда није могла да избегне питања о свом приватном животу, па је открила да сања о томе да једног дана побегне са вереником Џастином Теруом из Холивуда и да с времена на време машта о другачијем начину живота, пише магазин Пипл.

„Имам учестале моменте, када помислим да напустим све и да се са Џастином преселим у Француску, или Италију и отворим малу антикварницу. То звучи сјајно", објаснила је Анистонова.

„Желим да једем тестенину и да се угојим", додала је глумица.

Рекла је и да још неко време неће да се одрекне глуме, јер јој је то забавно.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи