Читај ми!

Шаде на (музичком) филму

Енергија и љубав према ономе што ради су кључ њеног успеха и младалачког изгледа. Шаде, певачица која се после дугогодишње паузе вратила на сцену великиом турнејом ових дана промовише нови ЦД и филм "Bring Me Home - Live 2011", снимљен у неколико градова током турнеје.

Британска певачица нигеријског порекла Шаде Аду вратила се прошле године после 10-годишње паузе на турнеју под називом "Bring Me Home". Сви који су пропустили њене концерте, укључујући и онај у Београду, сада могу да их одслушају на албуму или погледају на филму.

Шаде је недавно објавила ЦД и концертни филм "Bring Me Home - Live 2011" који је режирала њена дугогодишња сарадница Софи Мулер.

Филм, који је снимљен у неколико градова током турнеје, садржи и сцене иза кулиса, снимке проба, разговоре у концертном аутобусу.

Шаде је у интервјуу Ројтерсу рекла да се са Мулеровом срела још на студијама.

„Софи је била у студију када смо снимали овај албум. Ми верујемо једна другој. Цео тај процес је као када се пењете на стену и неко вам држи уже и ви знате да га неће пустити", рекла је она.

Шаде је открила и да ју је на турнеји пратила и њена 15-годишња ћерка, као и да стално пева, пише музику али и записује неке идеје, осећања.

„Мој живот између албума је колекција искустава о којима ћу једног дана писати", рекла је прослављена уметница.

Певачица не крије да обожава хип хоп што се и види у једном делу филма када игра уз музику Снуп Дога.

„Обожавам ритам. Обожавам текстове и чињеницу да је све то из срца. То је реално, а не комерцијално. Слушам и Снуп Дога и Дрејка, они су фантастични! Волим хип хоп и често играм. Заправо, волим да кад изађем да играм на плесном подијуму", рекла је Шаде.

Формулу доброг изгледа и у 53. години, такође, не крије и истиче да је све у енергији.

„Морате да волите то што радите. Чак и на бојишту држите главу горе! Многи људи када дођу у одређено доба осете да више ту не припадају. Ја се тако никада нисам осећала. Увек имам нешто да додам, увек постоји битка коју треба добити", закључила је Шаде.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару