Читај ми!

Гламур за црвени тепих у Кану

Искусне холивудске диве показале су се у најбољем светлу на црвеном тепиху Канског фестивала. Раскошне тоалете су прошле без замерки, а изнанађење вечери биле су младе глумице које су показале да не заостају за старијим колегиницама по елеганцији.

Филмске диве су, осим глумачког умећа, у Кану показале и изузетан осећај за префињеност и гламур. Надметање у луксузним тоалетама био је фантастичан призор, а скоро је немогуће одлучити се за најлепше обучену глумицу.

Ума Турман једна је од малобројних глумица које немају никаквих проблема са линијом, па се одлучила за снежнобелу тоалету без брeтела са паперјастим апликацијама.

Ова 41-годишња холивудска дива нашалила се како је хаљину морала да наручује по мери, јер је изузетно висока. Наравно, определила се за проверени дизајнерски тим модне куће Версаће.

Белу боју одеће, глумица која се налази у фестивалском жирију допунила je минђушама и наруквицом са смарагдима.

Рејчел Мекадамс, звезда филма Поноћ у Паризу Вудија Алена појавила се у Кану у хаљини провидног материјала у боји коже, украшену црвеним везом.

Уз тоалету су се савршено уклапале ципеле неутралне боје, што су приметили и најстрожи модни критичари.

Индијска звезда Ајшварија Рај сијала је у модроплавој хаљини богато украшеној чипком и тилом. Посебне похвале ова егзотична лепотица добила је за фризуру.

Позната глумица Салма Хајек прошетала је црвеним тепихом у сребрној хаљини која је дискретно истицала њене раскошне облине.

Крупан накит и шлеп хаљине су само појачавали утисак гламура.

Изнанађење вечери у друштву искусних глумачких звезда биле су Каролина Куркова и Фан Бинг Бинг.

Каролина је чешки модел и глумица у успону, а фестивалску публику је очарала тоалетом тамноплаве боје кројену тако да прати линију тела, што је нагласило сензуалност младе лепотице.

Хаљина је украшена бројним тегет шљокицама, а таласасти мотиви су допуњени безбојним „сваровски" кристалима за беспрекоран светлуцави изглед.

Са друге стране, кинеска глумица и певачица Фан Бинг Бинг одлучила се за нешто традиционалнију варијанту.

Иако модерног кроја, њена тоалета је била украшена препознатљивим кинеским мотивима на црвеној подлози.

Почетак Фестивала на Азурној обали прошао је добро по познате даме осетљиве на критике модних стручњака. До 22. маја, када се завршава смотра у Кану, има још довољно времена за промашаје, које, у неким случајевима, медији не дозвољавају „грешницама" да их забораве. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи