Читај ми!

Синди се враћа?

Ветеранка манекенства, 45-годишња Синди Крафорд, све чешће краси насловне стране престижних модних магазина. Док неки медији спекулишу да би ово могао бити повратак чувеног супермодела, други констатују да по изгледу без проблема може да парира млађим колегиницама.

Легендарни супермодел Синди Крафорд направила је велики повратак у свет моде сликајући се за насловне стране престижног магазина Вог (Vogue).

Најновија насловница је за мексичко издање познатог часописа, а претходне су биле за индијски (2010), шпански (2009) и француски (2008).

На свима 45-годишња Синди изгледа савршено и представља озбиљну претњу млађим колегиницама.

„Сада сам много бољи модел него пре 20 година. Имам много искуства и спремније прихватам ризик. Знам како да позирам и како да сакријем своје несавршености", објаснила је једна од најпопуларнијих манекенки осамдесетих и деведесетих.

Међутим, када читаоци погледају фотографије, највероватније ће се запитати - које несавршености? Крафордова не изгледа ништа лошије од млађих колегиница у кожној „барбери" (Burberry) јакни и изазовном вешу.

Дуге ноге и здрава фигура били су и остали њен заштитни знак кроз године проведене испод рефлектора. Ипак, једна од најлепших жена света признаје да се осећа као аутсајдер у модној индустрији данашњице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи