Све боје лета

Хаљине експлозивних боја, попут наранџасте и црвене, од материјала који лепршају око женске фигуре, прави су избор за предстојеће лето, према мишљењу тајландске модне куће „Каи“. Запажен део колекције чине и модели богати везом и шљокицама као створени за будуће невесте.

Круна модних дешавања на Тајланду свакако је Недеља моде у Бангкоку.

Ове године одржано је 15 ревија 13 водећих брендова који су приказали своју визију предстојећег пролећа и лета. Међу њима, нарочито се истакла модна кућа „Каи" (Kai).

Елегантне, али смеле хаљине мешаних јарких боја, попут црвене и наранџасте, лебделе су пистом.

Летњи сумрак почео је експлозијом боја, а колекција је имала потпуно другачији дух од претходних радова главног дизајнера куће „Каи", Сомчаија Каевтонга.

Цветови и животиње, насликани на сукњама, упарени су са једнобојним сатенским мајицама - сребрним, црвеним, златним или белим.

Нарочито занимљиве биле су кратке хаљине које су изгледале као су да су прекривене латицама уз сатенску траку око струка.

Ни љубитељи Сомчаијевог потписа на везеним моделима нису остали разочарани.

У наставку ревије приказане су богато перлицама, шљокицама и другим детаљима украшене хаљине, а с обзиром на то да је већина таквих модела била у белој боји, не сумњамо да ће будуће невесте управо ту наћи инспирацију за венчаницу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи