Расположени за звездице?

На хаљине, јакне, накит и сандале слетеле су падалице најразличитијих стилова и боја. Одушевљени дизајнери саветују да свакодневну одевну комбинацију украсите бар једним звездастим детаљем.

Дизајнери ове сезоне изгледа виде све звезде! Различитих боја и стилова, нашле су место на свим комадима одеће и обуће. Ни познате даме нису остале имуне на нови тренд, али ни обичне девојке које изгледају подједнако сјајно са по којом падалицом.

Небески украси уселили су се на урбане кожне јакне и новчанике, али и накит. Тако „Тифанијева" широка црна наруквица изгледа фантастично са светлуцавим звездицама.

Падалице сијају и на огрлицама, а друштво им прави понеки месец.

Сандале вртоглаво високих штикли и елегантни каишеви такође су украшени упадљивим звездицама.

За мање свечану прилику, интересантни су привесци у облику звезде од пластике које савршено иду уз младалачки шортс од тексаса и памучну мајицу.

И на новим моделима патика има занимљивих облика, док су се на торбе звездице сместиле у виду металних нитни. У комбинацији са лакованим сјајем потпуно долазе до изражаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи