Елеганција и практичност са потписом Исабел Толедо

Кубанско-америчка креаторка Исабел Толедо удружила је снаге са кућом „Пејлес шу сорс“. Резултат је колекција интересантних ципела и ташни које су намењене модним поклоницама са плићим џепом.

Жеља дизајнерке Исабел Толедо да љубитељке ципела и ташни за мање новца дођу до интересантних модела напокон се остварила. Цењена дизајнерка у среду је у Мајамију открила делић нове колекције обуће и ташни коју је урадила за марку „Пејлес шу сорс" (Payless Shoe Source).

Комплетна колекција ципела у продавницама ће бити 7. септембра, а неколико недеља касније купцима ће бити доступне и ташне са потписом Исабел Толедо.

„Ово је дар са неба. Изненада мој рад биће доступан многима. Сваком дизајнеру циљ је да комуницира са публиком, купцима и да неко носи оно што су направили. Видети своје дело на некоме је веома узбудљиво. Због тога стварате", рекла је дизајнрека Исабел Толедо.

Када је Мишел Обама током инаугурационе прославе носила комплет боје лимунове траве, креаторка је постала светски позната иако је у модном свету већ 25 година.

Кубанско-америчка креаторка истакла је да се колекција урађена под окриљем куће „Пејлес" састоји од седам различитих стилова обуће и три торбе. Инспирисана животом у Њујорку,  одабрала је црну, црвену и сребрну.

„Хтела сам да задржимо спој елеганције и практичности. Моја жеља је била да направим ципеле које су 'јаке', јасних линија и интересантне графике. Да шаљу јасну поруку како не морамо да водимо рачуна о остатку гардеробе", објаснила је дизајнерка истакавши да ће модели коштати између 35 и 60 долара.

Гумене потпетице ципеле чине практичним и комфорним. Црном моделу од лаковане вештачке коже, који је украшен чипком, стабилност даје широка жута гумена потпетица. Према замисли дизајнерке, уз такву обућу одлично се слажу црвене хеланке или уске панталоне.

„Различите комбинације направите играјући се са бојама", посаветовала је креаторка будуће власнице обуће са њеним потписом.

Црне потпуно равне балетанке, које ће бити доступне и у сребрној боји, имају интересантне прорезе и украшене су чипком.

За вечерње комбинације Толедова препоручује црне салонке са црвеном машном преко прстију. Припадницама лепшег пола које захтевају оштрији стил намењене су сребрне чизме са вештачким крзном смеђе боје.

Нова колекција са потписом Исабел Толедо садржи и торбе које су такође израђене од материјала поменутих уочљивих боја. Вештачко крзно и у овом случају појачава утисак елеганције.

Како је најавила сама креаторка која је недавно сарађивала и са чувеним Манолом Блаником, иако колекција још није стигла у радње, скице за нове моделе увелико су готове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи