Подводна мода

Представљање колекције модела стилизоване јужнокорејске ношње у Сеулу привукла је пажњу не само одабраним бојама и дезенима, нити необичним кројевима одеће, већ највише модном пистом којом су манекенке клизиле. Прецизније речено, девојке су пливале!

Иако су манекенке навикле да муку муче са високим потпетицама и разноразним додацима, што на телу, што на глави, равнотежу током Подводне „ханбок" ревије у Сеулу могле су да одрже само оне девојке које знају да пливају.

На нешто другачијој модној писти у Сеулу - морском дну, смењивале су се манекенке у традиционалној јужнокорејској ношњи ханбок са потписом дизајнера Парка Сулнјеоа.

Манекенке су носиле одећу живих боја, традиционалног изгледа, али са печатом модерних кројева и, гледајући слике рекло би се да им није било нимало лако.

Јужнокорејска ношња, према оцени креатора, најчешће има дуге рукаве, а ове сезоне пожељне су јаркозелене, љубичасте, црвене, плаве и циклама нијансе уз понеки црни или бели детаљ. 

Као заштиту од сунца треба користити сламнати шешир, добродошла је шарена обућа, али када се тако обучете није неопходно да се запутите на морско дно.

Необична ревија одржана је поводом отварања нове робне куће и намера организатора (наравно) била је да се привуче што више пажње. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи