Топ 10 за предстојећу сезону

Продавнице су и даље крцате летњом гардеробом која је на распродаји, али су полако почели да пристижу и јесењи модели. Модни стручњаци саставили су листу од десет водећих трендова за наступајућу јесен и зиму.

Лето је и даље у пуном замаху, али је крајње време да почнете да мислите на јесен, а успут и на зиму. Продавци су, поред остатака са летњих распродаја, почели да пуне рафове и одећом за хладније дане.

На основу онога што су креатори приказали представљајући своје колекције за јесен/зиму 2010/2011, уредници модних магазина саставили су Топ 10 трендова за наступајућу сезону.

Боја камиље длаке. Без обзира да ли је реч о класичним капутима од камелхара, панталонама, џемперима - једноставно, нећете погрешити ако обучете нешто у боји камиље длаке.

Огртачи. Никоме баш није јасно како се овај тренд „ушуњао" у колекције за предстојећу сезону, али многи криве општу помаму за вампирима који, ако држе до себе, морају да се заогрну плаштом. Уколико желите да једним ударцем убијете две муве, тј. два тренда, набавите огртач у боји камиље длаке!

Јакне од јагњеће коже. Ово, наравно, подразумева да вам није непријатно да обучете одрану животињу. Уколико волите сва Божја створења, а желите да пратите модне трендове, набавите имитацију крзна.

Ципеле са четвртастим врхом. Заборавите на шпицеве и заобљене врхове, јер су ове сезоне у тренду „четвртасте" ципеле.

Шнале и машнице на обући. Укратко - ципеле са шналом уколико желите да искажете став, а машнице ако бисте да будете љупки.

Торбе са кратким каишем. Огромне торбе које се, попут поштанских носе са каишем преко грудног коша, као и оне које се забаце преко рамена, одлазе у историју - враћају нам се ташнице из средине прошлог века. Чврсте попут ковчежића, са кратким каишом који пре личи на дршку.

Женственост из 1950-их. Горе поменуте торбице су само део стила који је био популаран педесетих и шездесетих година 20. века - изражен струк, сукње до пола листова, танки џемпери и кардигани, рукавице до лаката.

Широке ногавице. После неколико сезона „терора" уских панталона, у моду се враћају лежернији модели са ширим ногавицама.

Леопард принт. Тачно је да се леопардове шаре провлаче кроз колекције већ неколико година, али ове сезоне су прави хит. Наравно, у веома ограниченим количинама, тек да разбијете монотонију која обично прати јесење и зимске одевне комбинације.

Кратке и дугачке сукње. Тренд за предстојећу сезону диктира или веома кратке, мини сукње или, пак, оне до пола листова и сасвим дугачке. Одаберите шта вам боље стоји и у чему се боље осећате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи