Металик за почетнице

Елегантне сребрне нијансе у већим количинама могу се претворити у модну ноћну мору уколико одаберемо погрешне нијансе. Да бисте избегли изглед Лименка из филма „Чаробњак из Оза“ или новогодишњег печења у фолији проучите савете и трикове модних стручњака.

Металик нијансе некада су се појављивале тек увече, када падне мрак, али последњих година све чешће се налазе на репертоару дневне палете боја.

Судећи према количини сребрног и златног одсјаја на модним пистама, тај тренд задржаће се неко време.

Модни стручњаци истичу да без обзира на то што су детаљи који се сијају одлична допуна готово свакој одевној комбинацији, већа површина металик материјала прилично компликована за уклапање.

Бринете са тамнијим теном боје маслине неће имати много проблема, али припаднице лепшег пола могу изгледати прилично испијено у неким сребрнкастим нијансама.

Такође, уколико се у сребрно обучете од главе до пете, постоји опасност да изгледате као Лименко из филма „Чаробњак из Оза" или као новогодишње печење у фолији.

Уколико сте се храбро одлучили да се претворите у гигантску шљокицу, текстуре различитих комада гардеробе морају бити другачије.

Трик за добар изглед и у шљаштећој гардероби, који радо примењују модни стручњаци, је да одаберете мат материјале, а како је увек боље да вас металик тонови не прекривају потпуно, откријте мало коже - руке или потколенице.

Никакви „сребрна сирена" трикои или комбинезони не долазе у обзир ако желите да задржите елегантан, гламурозан изглед.

Дамама које немају храбрости да зароне у сребро дизајнери поручују да је довољно да, макар током прелазног периода, одаберу један већи комад попут јакнице, мајце, кошуље или болера.

У том случају ципеле, ташна или накит у истој нијанси савршено ће употпунити изглед.

Изазовна обућа боје коже препорука је модних стручњака ове сезоне уз готово све нијансе одеће, па и сребрне. Очекивано, сигуран избор су сребрне, као и црне ципеле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи