Икона стила декаде

Међу славним дамама које су у првој деценији 21. века показале да на изглед не пазе само на црвеном тепиху, највише успеха имала је Џенифер Лопез. Труд познате певачице награђен је признањем Икона стила декаде које додељује амерички часопис „Ју-Ес викли”.

Ласкаву титулу Икона стила декаде, према оцени стручног жирија америчког магазина Ју-Ес викли (US Weekly), заслужује глумица, певачица и играчица Џенифер Лопез.

Признање се додељује дами која током једне деценије подједнако добро зна да носи од гламурозне тоалете до комбинације удобних панталона и једноставне мајце.

Модни стручњаци тврде да је очигледно да опис потпуно одговара четрдесетогодишњој певачици и да није изненађујуће што је током каријере управо она побрала бројне трофеје.

Последње седмице Џенифер Лопез била је присутна на више догађаја у Холивуду. Премијеру новог филма "The Back Up Plan" (Резервни план) дошла је у сребрној хаљини која је откривала десно раме и руку.

Изгледала је веома лепо истовремено остављајући утисак жене која није спутана одећом па се чак сагла и помазила пса који је један од главних протагониста филма.

Забава у организацији часописа Ју-Ес викли 22. априла била је прилика да поп дива одабере топ хањину нежних прљаво розе тонова у којој је и примила награду.

Један поглед на њу у тој хаљини довољан је да схватимо због чега је популарној Џеј Ло додељено признање, оценили су модни стручњаци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи